Ahogy sok más rendezvény is, a Paloznaki Jazzpiknik megtartása is bizonytalanná vált. A szervezők reménykednek abban, hogy augusztus 20-22. között meg tud valósulni a rendezvény, épp ezért az érdeklődők türelmét is kérik.

A koronavírus járvány miatt Magyarországon tömegrendezvényeket eredetileg csak augusztus 15. után lehetett szervezni, megtartani. Az utóbbi napok nyilatkozatai alapján ez is kétséges, így sok hazai fesztivál, koncert, kulturális program léte vált bizonytalanná.

Paloznakon augusztus 20-22-én szeretnék megrendezni a Jazzpikniket, amelyen a jazz hazai és nemzetközi képviselői is jelen lesznek a tervek szerint. Hogy valóban lesz-e lehetőség arra, hogy egyebek mellett a Budapest Ragtime Banddel, Candy Dulferrel és Mario Biondival bulizzunk, az a döntéshozók július végére beígért határozatain fog múlni.

Fotó forrása: Paloznaki Jazzpiknik facebook oldala

Addig is a Paloznaki Jazzpiknik csapata az alábbi közleményt bocsájtotta ki az érdeklődők részére facebook oldalukon:

„Mi is figyelemmel kísértük a mai kormányinfóban elhangzottakat és ennek alapján július 29-én fog eldőlni, hogy augusztus 15. után lehet-e 500 főnél nagyobb tömegrendezvény Magyarországon.

Szeretnénk a türelmeteket kérni a jegyvisszaváltással és bíztatnánk Titeket arra, hogy várjátok meg a hivatalos állásfoglalásunkat a rendezvénnyel kapcsolatban, mielőtt döntenétek a jegyetek sorsáról! Mi a végsőkig küzdünk a Jazzpiknik megtartásáért!! Természetesen, ha a rendezvény elmarad, lehetőségetek lesz a jegyeteket visszaváltani, vagy utalvánnyá alakítani!

Nagyon köszönjük, ha csatlakoztok a #neváltsdvissza kezdeményezéshez és majd utalvány formájában kéritek vissza a pontos információk függvényében a jegyek árát!

Ahogy bővebb információnk lesz, megosztjuk Veletek.

A Jazzpiknik csapata”

Addig is olvassunk bele a tavalyi év Jazzpiknik ételkínálatába. A jó zenék mellé ugyanis ínyenc falatok is dukálnak: http://www.madeinbalaton.com/vagodeszka/paloznaki-jazzpiknik-gasztro-kalauz/