Mert egy kempingben nem csak megszáll az ember.

Ma már olyan komplex programokat kínálnak, hogy véletlenül se tudjon a család egyik tagja sem unatkozni, akár jó idő van, akár rossz.

Lássuk, mit ajánl a Mirabella és Aranypart Camping azoknak, akik őket választják.

Zamárdiban a Mirabella Campingben június 15-től szeptember 1-ig tehermentesítik a szülőket a kisebbeknek szánt animációkkal. Idén az Activiteam-Art csapata várja a közönséget naponta 9.00 és 21.00 között. Továbbá naponta részt vehettek különféle kézműves, családi- és társasjátékos foglalkozásokon, esti vetélkedőkön, valamint minidiszkóval is készülnek a szervezők. Délelőttönként szakképzett óvónők vigyáznak a kicsikre, akik tornával indíthatják a napot, amelyet ügyességi és logikai játékok követnek.

Természetesen nem múlhat el nyár legalább egy kertmozi nélkül. Július 3-án 21.00-tól a Jurassic world-öt láthatjátok eredeti nyelven magyar felirattal, majd legközelebb augusztus 7-én és 14-én vetítenek premierfilmeket a csillagos ég alatt.

 

 Július  4. és 8. között valószínűleg megtelik a kemping nemcsak lakókkal, hanem fesztiválozókkal, akik a Balaton Soundra érkeznek, hogy belevessék magukat a nyárba. A fesztivál idén is világsztárokkal tölti meg a színpadot.

Július közepén és végén a kemping átváltozik: Július 13-án a kalózok birodalmába csöppenhetünk (Kalózbirodalom Fesztiválnap). A családokat már a bejáratnál kalózok fogadják, hogy magukhoz hasonlatossá varázsolják őket egy arcfestés révén, majd a jelmez kialakítása után kezdetét veheti a kaland: a Kalózkincs futamon ugyanis elsajátíthatjátok a legfontosabb kalóztudományokat, és természetesen kincseket is szerezhettek, amit a kalózkaszinóban megsokszorozhattok. A végére Jack Sparrow méltón fogadna titeket kalózai közé. Július 27-én egy másfajta fesztiválnap (Játék a világ körül) vár titeket, habár itt is komoly küzdelem folyik majd. A vendégek csapatokokra oszlanak, és játékpénzt gyűjtenek a nemzetek játékainál, amelyből a világtőzsdén országokat vásárolhatnak meg. Vajon melyik csapat lesz a világ ura? Végül augusztus 17-én mindenki nyomozóvá válhat egy nap erejéig, ha részt vesz a CSI helyszínelők fesztiválnapon. Mindenki betekinthet a helyszínelők izgalmas életébe, délelőtt izgalmas erőnléti kiképzés veszi kezdetét, melyet logikai agytornák, kriminológiai fejtörések követnek. A délután pedig a CSI helyszínelő játéké a főszerep, ahol 6 állomás feladatait kell teljesíteni a játékosoknak, miközben pontokat gyűjthetnek.

A kempingen kívül is több program várja a Zamárdiban nyaralókat. A Rendezvénytéren augusztus 2-5. között Gasztro és Utcza Fesztivált tartanak, majd augusztus 9-12. között rendezik meg a XVIII. Balatoni Játszadalom és a Balaton szíve létrehozása rendezvényt, augusztus 18-20. között pedig a Nemzedékek fesztiválját. S ha mindez még mindig nem volna elég, akkor a BAHART kikötőben még egy utolsót bulizhatunk az idei Strand Fesztiválon augusztus 22-25. között.

 

 

Evezzünk át a siófoki Aranypart Camping és Üdülőfaluba. Június 15-től szeptember 1-ig az Aranypart Campingben sem múlhat el nap animációk nélkül. A közönséget naponta 9.00 és 21.00 között várják!

A kertmozik úgy tűnik, virágkorukat élik, és reméljük, hogy sokaknak okoznak maradandó filmes élményeket július 4-én 21.00-tól a Jurassic World-el, majd július 11. és 18., valamint augusztus 15-én meglepetés premier filmekkel.

A fesztiválnapokból az Aranypartban sem lesz hiány. Július 5-én kalózkodhatunk, míg augusztus 16-án a CSI helyszínelőkkel nyomozhatunk.

Sokszor úgy érezzük, hogy a nyaralás túl hamar elröppen, de a két kempingben nyújtott programokkal elszálló idő tartalmas és maradandó.