Hol lesztek augusztusban? Hát persze, hogy Zamárdiban! Legnagyobb örömünkre a kanapén ücsörgős, fesztiválos képek előtt szemeket zsebkendővel törölgetős, nosztalgiázós időknek úgy tűnik vége.

Hogy frissíteni tudd fotó galériádat gyere el a Balatonra augusztus 18-22. között, és légy része újra az élménynek! A tavalyi évben a szervezőknek három este során is ki kellett rakniuk a “Megtelt” táblát, annyian szerettetek volna egy jót bulizni. Valószínűleg ez idén sem lesz másként, főleg, ha már meglestétek a fellépők listáját. Mondanunk sem kell….VAU!

Idén talán még erősebb a line up a nyolcadik alkalommal megrendezett fesztiválon. Az eddig bejelentett Parov Stelar, Timmy Trumpet, Martin Solveig és Milky Chance után együtt bulizhatunk a brit énekesnő, Ellie Goulding-gal, a kanadai pop-punk SUM 41-el, a szintén angol drum and bass titánjával, Fresh-el, és nem hiányozhat a brit DJ, Wilkinson sem.

Na de nem érjük be ennyivel. A legnépszerűbb magyar előadók sem hiányozhatnak! Már biztos, hogy veletek koncertezik a Halott Pénz, a Wellhello, az Irie Maffia, Majka és Curtis, a bagossy Brothers Company és Horváth Tamás, és a mindössze néhány fellépést vállaló Tankcsapda is a csapatot erősíti.

A szuper fellépők mellett természetesen idén is csomó újítással és meglepetéssel készülnek a szervezők.

Hangolódjunk együtt a nyárra! A Te jegyed megvan már?