A sok bizsu- és ékszerbolt mellett üde színfoltja az ékszerkészítésnek a Füredi Ötvös. Balatonfüred reformkori városrészében, a Horváth-házban található pici bemutatóterem és bolt megér egy látogatást annak, aki a tömeggyártott ékszereket mellőzni szeretné. Itt ugyanis ilyennel nem találkozhat. A mesterek ugyanis saját ötvösműhelyükben készítik a saját maguk által tervezett ékszereket. Arannyal és ezüsttel dolgoznak leginkább, amit drágakővel, ásványokkal kombinálnak. Formavilágukba minduntalan csempésznek valami újat, különlegeset: finomság, játékosság, elegancia tükrözi ékszereiket, lágy és élénk színek váltakoznak, s ezáltal bárki megtalálhatja a hozzá leginkább illő darabot.

Mindemellett a megrendelők által kért ékszereket is elkészítik, sőt segítenek a személyiségünkhöz leginkább illő ékszer kiválasztásában, megtervezésében, ugyanis úgy vélik, hogy a harmónia igazán csak személyre szabottan képzelhető el. Ezt a harmóniát a boltba lépve is megtapasztalhatjuk. A zsúfoltság helyett letisztultság és kedves légkör fogadja az embert.

A cég ezen felül arra is rácáfol, miszerint az egyedi csak drága lehet. Mivel közvetlenül a készítőtől vásárolhatunk, ezáltal elmondhatjuk, hogy minőségit kapunk jó áron.

 

Cím: 8230 Balatonfüred, Gyógy tér 3. földszint 4. 

Nyitva tartás: Kedd és vasárnap kivételével 10..-17.00, szombaton 13.00-20.00