médiaajánlat

Made in Balaton magazin főként az idegenforgalomról, turizmusról, vendéglátásról, fesztiválokról, a szabadidő hasznos eltöltésének lehetőségeiről szól. A lap meghatározó témakörei mellett érinti mindazon társterületeket, amelyek közvetlenül vagy közvetve kapcsolódnak a Balatonhoz.

Made in Balaton magazin több, elkülönülő részből áll.

Változatos rovatstruktúráinkkal célunk a minél szélesebb olvasótábor megszólítása. Felmérések bizonyítják, hogy egy magazin kézhezvételét követően a kollégák, barátok és a család is kézbe veszi a magazint, így olvasóink száma organikusan bővül tovább. Várakozásaink szerint így 25-30 ezerre tehető azok száma, akikhez eljuthatunk az első évünkben, de törekszünk növelni az olvasottságunkat. Ezt segíti a magazin online formátuma, amely további lehetőséget kínál írásaink terjesztéséhez.                                    A Facebook, Twitter és Instagram csatornáinkon, cikkeink megoszthatók és a szponzorált hirdetésekkel még nagyobb elérést generálhatunk tartalmainknak.

A lap az utazási és szabadidős programok mellett közvetít az olvasók és a partnerek, valamint partnerek és üzleti partnereik között. Állandó rovataink több területet is felölelve a Balatoni üdülésből nyújt választékot sok-sok információval tippel és ötlettel.

A lap által megcélzott olvasóközönség jellemzően 20-60 éves, a Balatonon nyaralok és itt lakók egyaránt. Meghatározóan az AB társadalmi státuszú réteg forgatja, többségében nők, diplomások, vállalkozók, vezető állásúak.

A Made in Balaton magazin terjesztési csatornáinak kiválasztásánál elsődleges szempont volt, hogy a megcélzott utazó közönség a lehető legkönnyebben jusson hozzá a magazinunkhoz. Különleges, a hagyományosan bevett formákon túlmutató terjesztésének köszönhetően magazinunk eljut fontos célrétegekhez, közszereplők széles köréhez is. Kiemelt kult kocsmák, éttermek, wellnesshotelek is terjesztési pontként kapják meg. A Balaton 420 terjesztési pontján.

A Made in Balaton magazin évente 12 alkalommal jelentkezik, a print megjelenés mellett digitális formában is. Minden hónap első hetében 10 000 példányban.                         Időközönként mellékletekkel, plusz kiadványokkal és fesztivál útmutatókkal.

A dinamikusan fejlődő Bilx Media Group Kft. hirdető partnereinek a klasszikus magazinhirdetések mellett új típusú megjelenéseket is kínál. A kreatív és hatékony kommunikáció létfontosságú, ehhez kínálunk nemzetközi színvonalú, változatos eszköztárat. Kiemelkedően népszerű forma a magazinunk köré csoportosuló, hatékony marketingkommunikációs eszköz, a magazin, rendezvények szponzorációja.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését felületeink iránt kérjük keressen minket: info@madeinbalaton.hu