Hamarosan olcsóbban csobbanhat az, aki bringával érkezik Zalakarosra! A kedvezményes belépők mellé Go Bike masszázzsal és kerékpár-tárolókkal várja a kerékpárosokat a termálfürdő. 

Fotó forrása. tourdezalakaros.hu

Ha szerencséjük van a városba látogatóknak, akkor az általuk választott szálláshelyen, a szobájuk foglalását tartalmazó csomagárba már eleve beépítik a fürdő kerékpárbarát szolgáltatásait. Ráadásul, ha a vendég hajlandó a kocsiról a pihenés idejére lemondani, képletesen “leadja a slusszkulcsot” a panziók és hotelek recepcióján,akkor cserébe egy jegyet kap majd, amellyel aztán a helyi Tourinform irodában ingyen kölcsönözhet kerékpárt.  

A Zalakaros Go Bike sajtóközleménye szerint az aktív életmód iránt fokozódott az érdeklődés az utóbbi időben: a helyi Kerékpáros Centrumban közel kétszer annyi bringát adtak ki a látogatóknak, mint egy évvel korábban. Ez valószínűleg a közeli Kis-Balaton kerékpáros túráinak (is) köszönhető. Viszont nem feledkezhetünk meg a Tour De Zalakaros országúti kerékpárversenyről sem, ami 2500 indulójával mára az ország egyik legkedveltebb rendezvényévé nőtte ki magát. A június 21-23. közötti időpontra tervezett kerékpáros hétvégén gyerekversenyt és Kis-Balaton körüli családi bringatúrát is szerveznek.

Borítókép forrása: tourdezalakaros.hu