A Kultkikötő a Balaton leghosszabb összművészeti fesztiválja, rengeteg érdeklődőt vonz évről évre. Hírnevét joggal érdemelte ki, hiszen változatos programokkal szórakoztatja a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Jó hírrel szolgálhatunk, ugyanis újabb helyszínnel bővült a fesztivál.

Összesen három alkalommal, 2019. június 6-án és 29-én, valamint 2019. július 20-án levendulaillatba burkolózva élvezhetjük az előadásokat a Kőröshegyi Levendulásban! 

Fotó: balatonfoldvar.info.hu

A szervezők jazz koncerttel, akusztikus koncertekkel és zenés színházi esttel is készülnek, a konkrét programok hamarosan felkerülnek az érintett szervezetek felületeire.- olvashatjuk a Kultkikötő oldalán.

 

 

Az állandó helyszíneken szintén zajlanak már az előkészületek, a nyáron biztosan fellép a Kultkikötőben Dés László és Bródy János, és a nagy sikerre való tekintettel visszatér A GRUND – vígszínházi fiúzenekar.

Fotó: szinhaz.org

A repertoárból nem maradhatnak ki az abszurd koronázatlan királyai: a L’art pour l’art Társulat, és velük lesz a Budapest Bár is, akiket tavaly több balatoni helyszínen láthattak a rajongók.

Fotó: pnsz.hu

 

Akik nem szeretnének lemaradni a várhatóan nagy érdeklődésre számot tartó produkciókról, szabad bérletet is válthatnak, amely a tetszőlegesen kiválasztott, balatonföldvári helyszínen megvalósuló színházi előadásokra – és idéntől  már a koncertekre is beváltható.

 

Borítókép forrása: UtazzItthon.hu