„A Steora több, mint egy pad. A Steora a közterületek jövője.”

Mi lehet egy pad funkciója? A legtöbben rögtön rávágjuk, hogy természetesen ülőalkalmatosság, megpihenhetünk rajta séta közben, esetleg szépíti a köztereket.

Előfordulhat azonban, hogy az utcán sétálva egy okospad kerül az utunkba, amely nem csak esztétikus, de a világ legsokoldalúbb utcai padja.

Mégis mitől lesz „okos” egy pad? A Steora lehetővé teszi a mobiltelefonok töltését, az internet elérését, és mindezek mellett vonzóbbá teszi az utcaképet.

A titok nyitja

A Steora teljes mértékben napelemből származó energiát használ. A vezérlés optimalizálja az energia felhasználást, így lehetséges a pad lekapcsolása, ha rossz az időjárás vagy senki sem használja. Ez teszi lehetővé az energiamegtakarítást, így a pad mindig elérhető a felhasználók számára, ha szükséges.

Beépített érzékelői segítségével gyűjt információt a környezetéből, például a környezeti körülményekről, felhasználói és működési információkról. Folyamatos internet kapcsolatban áll, így a software távfrissítéssel működik, nincs szükség manuális beavatkozásra.

A napelemek általi energiaellátás lehetővé teszi, hogy tetszés szerinti helyre telepítsük, speciális követelmények nélkül. Miután kiválasztottuk a számunkra tetsző látképet, csak elhelyezzük, és használatba is vehetjük a padot.

Mobiltelefonok töltése

A buszra vársz, és lemerült a telefonod? Ezentúl kevésbé kell aggódnod hasonló problémák miatt. A Steora független felhasználású, vezeték nélküli készülék-töltővel rendelkezik és két smart USB csatlakozóval, melyek gyors töltést tesznek lehetővé.

Mobil internet

Feltöltöttem a telefonom, de közben interneteznék is! A Steora ezt is megoldja. 4G LTE, akár 150Mbps-os kapcsolatot tud teremteni.

Praktikus, kényelmes és esztétikus

Kivételes képességei mellett a Steora modern, ízléses külsővel rendelkezik. Bármilyen környezetbe illeszkedik, legyen az nyüzsgő város vagy egy csendes kis park.

Ülőfelülete a nyári forróságban sem melegedik fel, hála a beszerelt ventillátoroknak és szellőztetőknek. A beépített hűtőrendszer bármilyen időjárási viszony mellett kellemes hőmérsékletet biztosít.

A pad éjszakai használatát stílusos megvilágítása teszi lehetővé, ugyanis két méter átmérőjű körzetben világítja meg környezetét.

Ellenáll a vandalizmusnak

Mi óvja meg a padot a vandáloktól, lopástól? A Steorát stabilan rögzítik és lezárják éppen azért, hogy illetéktelenek ne férjenek hozzá. Amennyiben valaki mégis megpróbálná a lehetetlent, belső követő rendszere azonnal értesítést küld a tulajdonosnak. A termékek kiváló minőségű anyagokból készülnek: a legzordabb időjárásnak is ellenállnak, rozsdamentesek, tűzbiztosak, ráadásul 800 kg-ig terhelhetőek, egyszerre akár négy személy is használhatja őket.

Ti mondtátok az okospadról

 „A Steora gazdagította üzletközpontunkat, és a fiatalok imádják!”

„Nemzeti parkunk egyik legfőbb érdekessége.”

„Csak ajánlani tudom! A fitness parkok elengedhetetlen kelléke.”

„A Steora tökéletesen beleillik az „okosváros”-ok koncepcióba!”