Bizony, nem egy fantasztikus filmről vagy sorozatról van szó, hanem egy díjnyertes innovációról. 

Ha utazunk, a hoteleket nem kerülhetjük el. Nyilván ez sok macerával, szervezéssel és idegeskedéssel járhat. Foglajuk le, találjunk oda, pakoljunk be. Mindezektől szeretne megkímélni minket a kerekeken guruló szoba, amely otthonunk vagy munkahelyünk előtt vesz fel minket, és suhan is tovább. Mindezt teszi természetesen (vagy nem?!)- önműködően. A napelemes hotelszoba egy erre kialakított szállásra suhan a kedves vendéggel. Biztos a Földön járunk?! 

Az ötlet a 2018 Radical Innovation Award nyertese. A projekt célja, hogy az utazás minél hatékonyabb és kellemesebb legyen, ezért a tervek szerint a szobában minden meglenne, amire csak a lazításhoz szükség van, a fürdőtől, a kényelmes ágyon át, a konyháig. Így megspórolhatók az utazási költségek, hiszen nem kell szállásért fizetnünk. Az ATS, azaz Autonomous Travel Suite (jelentése körülbelül: önműködő utazó szoba) akár 6-10 órát is tud majd menni egyhuzamban. Így, aki dolgozni szeretne utazás közben, szintén kényelmesen megteheti. 

A tervek szerint a szoba különböző méretekben lesz majd elérhető, attól függően, hogy valaki egyedül vagy például a családjával szeretne útra kelni.