A „Vedd a hazait” kampány és mozgalom arra szolgál, hogy ráirányítsa a fogyasztók figyelmét a hazai termékek választásának fontosságára. A “Vedd a hazait!, Védd a hazait!” mozgalmat a Magyar Termék Nonprofit Kft. indította el március végén, amelyhez már több mint 50 cég csatlakozott.
A mozgalomhoz minden olyan gyártó és kereskedő is csatlakozhat, amely hazai terméket állít elő vagy forgalmaz. A projekt célja, a koronavírus-járvány okozta gazdasági nehézségek tompítása és a Magyarországon működő vállalatok támogatása, ezáltal a munkahelyek megőrzése. A megbízható hazai élelmiszerek, termékek előtérbe helyezése.

Számos hazai gyártó és kereskedő cég között, a Terránt is megtaláljátok a #veddahazait mozgalom soraiban!

Közép-Európa vezető tetőcserép márkája a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. 100%-os magyar tulajdonban van. Számos hazai gyártó és kereskedő között számukra is fontos, hogy csatlakozzanak a Magyar Termék Nonprofit Kft ösztönző mozgalmához.

A Terrán 1920-ban kezdte meg munkásságát. A cég 100 éves fennállása során mindig törekedett a magyar gazdaság meghatározó alakjává válni. A hosszú, kitartó munkának köszönhetően folyamatosan bővült termékkínálatuk. A fejlesztéseknek köszönhetően a vállalat piaci pozíciói tovább erősödnek. A Terrán termékei egy modernebb, éghajlattól független, bárhol jól mutató ma stílust képviselnek.

A kampány most 20 cég bevonásával folytatódik. A legforgalmasabb fővárosi megállókban maszkkal fedett plakátokon buzdítanak arra, hogy „Vedd a hazait! Védd a hazait!”.

A szervezők arra kérnek mindenkit, hogyha egyetértenek a célokkal, népszerűsítsék a Vedd a hazai projektet és csatlakozzanak a mozgalomhoz. A csatlakozás egyik módja, ha a támogató magánszemélyek, szervezetek, cégek a Facebook-oldaluk profilképén beállítják a #veddahazait képkeretet, vagy megosztják a kezdeményezésről szóló posztot. A csatlakozók száma napról napra gyarapszik!

Bővebb információ a termékekről:  zoldnap.hu