Még mindig a járvánnyal küzdünk, s reménykedünk, hogy végre újra beülhetünk régen látott törzshelyeinkre, ám addig is otthoni sütés-főzésünket is feldobhatjuk egy új élménnyel.

A Broil King grillsütők révén könnyedén élvezhetjük a szabadtéri kikapcsolódást. A tengerentúlon immár két évtizede a talán legsikeresebb grillsütőket állítják elő, amelyek kiváló teljesítményt nyújtanak és rendkívül tartósak. Kanadában régi hagyománya van a grillezésnek, így termékeiket folyamatosan a grillezők felmerülő igényeihez igazítják, hogy a grillezés minél kényelmesebb és hatékonyabb lehessen. Természetesen Európában is hódító útjára indult, s az utóbbi pár évben hazánkban is egyre elterjedtebb. Végre ráéreztünk az ízére, és egyre több teraszról, kertből látok füstfelhőket gomolyogni, illetve az illatokból sem lehet letagadni, hogy ott valami finomság készül.

Aki egy elegáns, minőségi darabbal szeretné díszíteni teraszát, a Broil King már messziről szemet szúr.

S röviden foglaljuk össze, hogy miért is olyan praktikus egy gázgrill. Használata egyrészt gazdaságos, másrészt könnyen és gyorsan használható, ráadásul nagyon könnyű tisztán tartani, és az sem jelent problémát, hogy télen hova pakoljuk, ugyanis télen is ugyanúgy használható.

A benne készült ételek fantasztikus ízűek, és szinte bármit készíthetünk rajta, ami az eszünkbe jut, ennek talán csak fantáziánk szabhat határt. Általa mindennapunk részévé válhat a grillezés, amit egészségünk is meghálálna, ugyanis zsír és olajmentes sütési eljárásról van szó.

Mivel a grillek eltérő méretekben kaphatók, ezért mindenki megtalálhatja azt, amellyel szűkebb és tágabb vendégseregét jól tudja lakatni.

A Balatonon sem kell messzire mennünk, ha Broil King-et keresnénk. A gyenesdiási Zöld nap Pont-ban nemcsak megtekinthetjük őket, hanem meg is vásárolhatjuk.